Kernteam

De kracht van de Green Deal wordt gevormd door de Living Labs. Er zijn meer dan genoeg wensen, ideeën en initiatieven die in de praktijk willen laten zien wat kan. Uit die praktijk kun je heel veel leren wat anderen weer kunnen gebruiken.

Het kernteam ondersteunt dat proces. Ten eerste door mensen en partijen met elkaar in contact te brengen: iemand met een vraag in contact brengen met een ander die een antwoord of een aanbod heeft. Of door initiatiefnemers te prikkelen om elk een ander experiment te doen, om diversiteit te krijgen in de Living Labs. Maar ook door ervoor te zorgen dat de kennis die overal opgedaan wordt gedeeld wordt.

Het is heel voorstelbaar dat een Living Lab laat zien dat er regelgeving onnodig in de weg zit, of dat iets alleen kan werken als je met zijn allen een afspraak maakt: bijvoorbeeld dat alle gemeentes op dezelfde manier regel implementeren. Het kernteam weet de weg om dat op de agenda te zetten.

Het kernteam bestaat uit een brede vertegenwoordiging vanuit de branche, het bedrijfs- en het overheidsleven. Het kernteam wordt gevormd door:

 

Wijnand de Geus

Anne-Marie Nelck

Patricia de Wilde

Koenraad Backers

Aad Verkade

Erik Regterschot

Herman Wagter

Gert-Jan Prummel

Petrouschka Werther

Log in with your credentials

Forgot your details?