Symposium: Van ambitie tot aanpak: Emissievrije Stadslogistiek

In 2018 ondertekenden de Green Business Clubs Amsterdam Zuidas en Utrecht Centraal de Green Deal ZES om een start te maken met de verduurzaming van het diensten- en goederenvervoer in het gebied. Participanten onderzoeken samen met overheden, logistieke kennispartijen en de transportsector hoe emissievrije bevoorrading van stadskernen en bedrijventerreinen in de praktijk gebracht kan worden. Het doel is om in 2025 zoveel mogelijk emissievrije stadslogistiek te realiseren.

Maar hoe doet u dat? En vooral: waar moet u beginnen? Kortom: aan welke knoppen moet u binnen uw bedrijf draaien om hier ook écht mee aan de slag te gaan?

Dat zijn de vragen die de Green Business Club Nederland, in samenwerking met de Topsector LogistiekHulshoff B.V. en Districon centraal stelt tijdens dit symposium.

Op een interactieve en praktische manier kijken we vanuit het perspectief van uw bedrijf: wat betekent een ‘switch’ naar duurzame bevoorrading voor uw bedrijf, uw hoofd inkoop, de facilitaire afdeling, maar ook de individuele medewerkers die wel eens een bloemetje of pakketje bestellen?

Naast informatie over de huidige stand van zaken gaat u naar huis met handvatten om aan de slag te gaan. Net als de participanten (private en publieke partijen) binnen de Green Business Clubs in Amsterdam Zuidas, Utrecht Centraal en Den Haag Beatrixkwartier die werken aan het verminderen en vergroenen van de inkomende en uitgaande transportstromen.

 

Via deze link https://www.eventbrite.nl/e/tickets-van-ambitie-tot-aanpak-emissievrije-stadslogistiek-symposium-54971657708 vind u meer informatie en kunt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst.

Log in with your credentials

Forgot your details?