Terugblik SPES webinar 7 april

Op dinsdag 7 april jl. organiseerde SPES een webinar om toelichting te geven over de stand van zaken en vragen te beantwoorden. Het was een geslaagde sessie met maar liefst 59 deelnemers.

Veel ruimte voor vragen
De bijeenkomst startte met bijdragen van Gert Jan Prummel (IenW) over het Klimaatakkoord en de (concept) Uitvoeringsagenda Stadslogistiek. Aansluitend gaf Remco Hoogma (relatiemanager SPES) een toelichting over de SPES-subsidies en sprak hij over de oogst van de afgelopen projectvoorstelrondes. Erik Lubberding (Buck Consultants International) sloot het webinar af met een bijdrage over een MKBA voor zero emissie stadslogistiek.

Na afloop van iedere presentatie was er ruimte voor vragen, die de deelnemers konden stellen via de chat. Verschillende thema’s kwamen aan bod. Zo werden er vragen gesteld over de omvang en de toegang van een zero emissie zone, het plaatsen van snelladers voor elektrische voertuigen en de rol van de overheid bij het activeren van het bundelen van de goederenstromen.

Wilt u het webinar terugkijken? Dat kan! Klik hier voor de gehele opname. Ook de presentatie hebben we online beschikbaar gesteld. Klik hier om de presentatie te downloaden.

Themasessies
Het webinar diende ter vervanging van de themasessies in Eindhoven (26 maart) en Zwolle (7 april). Helaas konden wij deze vanwege het Coronavirus niet door laten gaan. Het SPES-team zal voor de zomer nog meer webinar(s) organiseren die waarschijnlijk over specifieke thema’s zullen gaan. Uiteraard wordt u hierover nog geïnformeerd.

Log in with your credentials

Forgot your details?