Uitnodiging SPES webinar

Naar aanleiding van het laatste nieuws en de adviezen over het coronavirus hebben wij besloten de geplande themasessies in Eindhoven (26 maart) en Zwolle (7 april) te annuleren. Wij vinden het buitengewoon jammer dat dit besluit nodig is, maar uw en onze gezondheid staan uiteraard voorop.

Omdat wij u wel graag een update willen geven over de stand van zaken omtrent SPES en het Klimaatakkoord en antwoord willen geven op uw vragen organiseren wij op dinsdag 7 april, van 10.00 – 11.40 uur een webinar. De online ‘inloop’ opent om 09:45. Tijdens dit webinar zullen wij de volgende punten behandelen:

· Toelichting stand van zaken Klimaatakkoord
· Update SPES-subsidies en -projecten
· Maatschappelijke kosten-batenanalyse (MKBA) voor zero emissie stadslogistiek

Na afloop van iedere presentatie is er ruimte voor vragen. U kunt uw vragen live stellen tijdens het webinar of van tevoren sturen naar regiosessies-spes@ce.nl.

Meer informatie over hoe u kunt deelnemen aan het webinar heeft u als het goed is op 23 maart per mail ontvangen. Zo niet, laat het ons dan nog even weten via rutger.vanraalten@bureaubuiten.nl.

Het SPES-team heeft zich voorgenomen om de themasessie(s) later dit jaar alsnog te organiseren. Wij stellen u op de hoogte zodra er zicht is op een geschikte datum.

Log in with your credentials

Forgot your details?